Kallhäll Station

 

Rundquist architects have worked with the design and construction documents for the Kallhäll station. The work includes the connection to the bus terminal, a bridge over the tracks, as well as the platform environment and is part of a 4-track railway expansion between Barkarby and Kallhäll,

The station building is in wood both inside and outside. The material conveys a warm and welcoming tone and gives the open room a feeling of intimacy. The station will be inaugurated in August 2016.

 
 
  • Client: Trafikverket
  • Year: 2012-2016
  • Location: Kallhäll, Järfälla

Rundquist architects have worked with the design and construction documents for the Kallhäll station. The work includes the connection to the bus terminal, a bridge over the tracks, as well as the platform environment and is part of a 4-track railway expansion between Barkarby and Kallhäll,

The station building is in wood both inside and outside. The material conveys a warm and welcoming tone and gives the open room a feeling of intimacy. The station will be inaugurated in August 2016.

 
 

TEL +46 8 545 132 80 / [email protected]