Täby Centrum, Roundabouts

 

Roundabouts in two levels as new gateways to the new, expanded, Täby Centrum, north of Stockholm.

Täby Centrums roundabouts were awarded both the Svensk Betongs ”Helgjutet” prize and Trafikverkets Arkitecture prize 2015.
https://www.arkitekt.se/nominerade-till-trafikverkets-arkitekturpris-2015/

 
 
  • Client: Täby Kommun
  • Year: 2007-2013
  • Location: Täby centrum
  • Photographer: Kasper Dudzik
  • Download projectinfo

Roundabouts in two levels as new gateways to the new, expanded, Täby Centrum, north of Stockholm.

Täby Centrums roundabouts were awarded both the Svensk Betongs ”Helgjutet” prize and Trafikverkets Arkitecture prize 2015.
https://www.arkitekt.se/nominerade-till-trafikverkets-arkitekturpris-2015/

 
 

TEL +46 8 545 132 80 / INFO@RUNDQUIST.SE