KONTORSADMINISTRATÖR SÖKES!

 

Är du en serviceinriktad och strukturerad doer som ser nästa steg i förväg? Gillar du att variera praktiska och administrativa sysslor? Vill du jobba i en kreativ och dynamisk miljö där hållbar samhällsutveckling står i fokus? Ta då chansen och bli en del av vårt team!

Om oss
&Rundquist är ett arkitektkontor som jobbar med högkvalitativ gestaltning i det offentliga rummet. Våra projekt spänner från stadsutveckling till byggnader och anläggningar som kan karaktäriseras som ”nyttoarkitektur” – terminaler, stationer, broar och stadsmiljöer.
Vi har nyligen växt och är idag runt 40 arkitekter på vårt kontor på Södermalm i Stockholm. Med fler medarbetare och fler nya uppdrag behöver vi nu hjälp att hålla ordning och reda både administrativt och på kontoret.

Om rollen
Som kontorsadministratör blir du en viktig del i att utveckla kontoret så att det är en fortsatt attraktiv arbetsplats. Uppgifterna varierar och touchar många områden, basen utgörs av löpande arbete med kontoret/lokalen och att serva medarbetare och besökare. Du planerar och ansvarar för att lokalen är en trevlig plats där allt fungerar så smidigt som möjligt, bl a genomför du inköp och håller kontakt med leverantörer.
En betydande del av rollen handlar också om att stötta chefer och medarbetare i dagliga administrativa göromål med inriktning på ekonomi och projektadministration. Bland annat kommer du att hjälpa till med tidrapportering, budgetuppföljning och fakturering.
Du kommer också bistå med att uppdatera och nyproducera olika typer av grafiskt material enligt förlagor samt med att uppdatera hemsidan och andra sociala medier. För rätt person finns goda möjligheter att rollen utvecklas efter dina kunskaper och förmågor mot exempelvis ekonomi, grafik/layout, kommunikation eller IT.

Om dig
Vi söker dig, en ”doer” som gillar att serva andra, hitta lösningar och hålla ordning och reda. Du är lyhörd för andras behov och tar initiativ för att få saker gjorda. Struktur är en självklarhet samt att anpassa dina prioriteringar när det oförutsedda händer. Du har en eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet som kan komma till nytta i rollen. Vi söker dig som har en drivkraft och förstår vad som behöver göras inom ditt område. Du är initiativrik och kommer med egna idéer och förslag till förbättringar.
Du behöver vara tekniskt orädd och ha goda färdigheter i Officepaketet – främst Excel och Word samt vara villig att lära dig fler program. Har du blick för layout, grafiska kunskaper och behärskar Indesign och Photoshop är det ett stort plus. Har du dessutom ett intresse för arkitektur och samhällsutveckling är det ytterligare en fördel.

Vi erbjuder
På &Rundquist blir du en del av ett personligt och professionellt gäng. Vi värnar om ett informellt arbetsklimat där allas delaktighet är viktig. Vi satsar mycket på gemensamma utbildande och sociala aktiviteter och varje år genomför vi årliga studieresor till intressanta platser. Vi sitter i fina lokaler på Renstiernas gata 12 på Södermalm i Stockholm.

&Rundquist har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 75 % till att börja med (möjlighet till utökning på sikt) med start efter sommaren.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot att höra ifrån dig så snart som möjligt. Välkommen med ditt personliga brev och ditt CV. Berätta gärna varför just du skulle passa till tjänsten.

Skicka in din ansökan här!

23-05-18

 
 

DANDERYDS SJUKHUS UTE PÅ SAMRÅD

 

Ett sjukhus ska ständigt kunna utvecklas för att möta de förändrade vårdbehoven hos en växande befolkning. Danderyds sjukhus är ett av Sveriges största akutsjukhus och förutsättningarna för dess framtida framgång behöver säkerställas och förtydligas.

För en långsiktig utveckling av sjukhusområdet med sin omgivning har Region Stockholm genom sitt fastighetsbolag Locum tillsammans med Danderyds kommun upprättad ett förslag till planprogram som beskriver inriktningen för kommande detaljplanering.

&Rundquist i samarbete med Tyréns har fått i uppdrag att arbeta fram underlag till planprogrammet. Utifrån ett antal kritiska frågor har förslaget formats för att lägga grunden för en växande vårdverksamhet många år framöver. Hur planerar man idag för framtida okända vårdbehov? Hur ska stadsdelen kring sjukhuset utformas? Hur reser man till och förbi området på ett hållbart sätt? Hur ska den naturrika miljön närmast Edsviken utvecklas? Och hur ska sjukhusområdet bättre integreras med sin omgivning?

Förslaget är ute på samråd fram till 18 juni 2023.

23-05-15

 

 
 

VI BLIR ÄNNU FLER!

 

Vi hälsar Desislava Lavrentieva, Harald Forsmark och Maria Purriños Rodriguez varmt välkomna till kontoret!

23-05-05

 

 
 

KONTORET FORTSÄTTER ATT VÄXA!

 

Vi förstärker vårt team med ytterligare duktiga kollegor och välkomnar Andreas Sandberg, Mikael Svensson, Adriana Heglewicz och Erik Aspengren till kontoret.

23-02-20

 
 

STADEN VÄXER KRING NYBODA TRAFIKPLATS

 

När den täta staden växer utanför Stockholms tullar möter den miljöer som idag domineras av infrastrukturens landskap. &Rundquist, i samarbete med Mandaworks, har tilldelats uppdraget att utveckla området i och kring Nyboda trafikplats till en mer integrerad stadsmiljö där kopplingarna mellan Midsommarkransen, Liljeholmen, Västberga och Årstaberg stärks. Trafikleder omvandlas till urbana stråk och lägen för verksamheter, bostäder, park och platser ska formas.

Uppdraget blir en naturlig förlängning av teamet &Rundquist Mandaworks pågående arbete med stadsutveckling längs Södertäljevägen, Liljeholmen.

23-02-05

 
 

SÄG HEJ TILL VÅRA NYA KOLLEGOR!

 

Vi startar upp det nya året med att hälsa våra nya kollegor Yupeng Lian Ryan, Amelie Rydqvist och Kristina Stonkutė välkommen till kontoret. Alla tre kommer att ingå i teamet som jobbar med utformningen av fyra nya tunnelbanestationer på linjen mellan Älvsjö och Fridhemsplan.
Varmt välkomna!

23-01-20

 
 

TOPP TRE I SUNDSVALL

 

Vårt förslag Måttfull placerade sig topp tre i tvåstegstävlingen om en ny gångkoppling över spår vid Sundsvalls Centralstation. Uppgiften var att skapa en planskild gångförbindelse mellan det gamla stationshuset och plattformarna, med möjlighet till en framtida förlängning av passagen. Med stor respekt för byggnadsminnet, Zettervalls stationshus från 1925, gör förslaget Måttfull minsta möjliga avtryck på marken och låter anslutningsbyggnadens entré landa i en låg volym på torget bredvid stationshuset. Bron formar en sammanhållen rumssekvens som tydligt beskriver rörelsen uppåt och framåt över spåren till plattformarna, nära och överskådligt. En respektfull men tydlig och karaktärsfull länk mellan det nya och gamla. Förslaget maximerar användningen av trä, vilket ger ett varmt och karaktäristiskt uttryck, samtidigt som det knyter an till lokala byggnadstraditioner. Ingen vinst tyvärr, men vi gratulerar WSP och Dissing + Weitling för det vinnande förslaget Portamento.

2022-12-20

 
 

VÄLKOMMEN OSCAR!

 

Vi har en ny praktikant, Oscar Sundström. Oscar kommer från LTH och har en kandidatexamen i arkitektur. Varmt välkommen Oscar!

 

 

 

 
 
 
FLER INLÄGG > 1 2 3 17

TEL +46 8 545 132 80 / INFO@RUNDQUIST.SE