EN NÖDVÄNDIG ARKITEKTUR

 

Våra projekt Kallhäll station och tunnelbanestationerna längs Gula Linjen ingår i utställningen Nödvändighetens Arkitektur som visas på Virserums konsthall. I manifestet för Nödvändighetens Arkitektur efterfrågas arkitektur som är ansvarsfull, omsorgsfull, hållbar, rättvis och öppen och vi är glada att våra projekt blivit utvalda att vara med på utställningen, som pågår t.o.m. 1:a december 2019.

Foto: Tobias Lundgren

 
 

HEDERSOMNÄMNANDE FÖR HUSARVIKSBRON

 

Husarviksbron har belönats med ett hedersomnämnande på Stålbyggnadsdagen. Bron var en av de fyra finalisterna till Stålbyggnadspriset 2019 som tilldelades 7 november i Göteborg.

 
 

BROINVIGNING

 

Nu är Folke Bernadottes bro över Djurgårdsbrunnsviken invigd med pompa och ståt. Efter invigningstal och bandklippning av H.M. Konungen bjöds musik, och besökare fick premiärpromenera över bron. Vi hoppas att bron skall bli välanvänd och omtyckt!

 
 

&R I KÖPENHAMN

 

I början av september tog vi tåget till Köpenhamn för en tre dagars studieresa där vi bland annat spanade in tunnelbanan, stadsutvecklingsprojekt, kajakklubbar och broar.

 
 

VÄLKOMMEN ALICE!

 

Det här är Alice Franzon, vår nya medarbetare som började hos oss i augusti.
Varmt välkommen Alice, det ska bli kul att ha dig här!

 
 

VI KICKSTARTADE HÖSTEN MED STAFESTEN!

 

Förra veckan var vi två lag som sprang Stafesten, Sveriges största stafettlopp! Ett perfekt sätt att starta hösten och samtidigt bidra till UNICEF’s arbete för att skapa en bättre värld för alla barn.

 
 

NOMINERADE TILL STÅLBYGGNADSPRISET!

 

Vi är glada över att två av våra projekt, AGA-depån och Husarviksbron, har blivit nominerade till årets Stålbyggnadspris av Stålbyggnadsinstitutet. I september utses finalisterna som presenteras i tidningen Stålbyggnad och under Stålbyggnadsdagen. Nu håller vi tummarna!

Foto: Kasper Dudzik

 
 

DEN PASSAR!

 

En fin nyhet lagom till Nationaldagshelgen är att Folke Bernadottes bro, som vi arbetat med sedan 2004 nu är lyft på plats över Djurgårdbrunnsviken och delarna verkar passa fint ihop!

 
 
 
FLER INLÄGG >  1 2 3 4 5 14

TEL +46 8 545 132 80 / INFO@RUNDQUIST.SE