VÄLKOMMEN ANNA!

 

Det här är vår nya kollega Anna Gullberg som bland annat kommer att arbeta med kontorets verksamhetsutveckling. Välkommen Anna, vi ser fram emot att arbeta med dig!

 
 

GÅRDSFEST

 

I fredags hade vi fest på gården tillsammans med Nivå och våra andra grannar i huset på Renstiernas gata 12. Korvgubbe, pallar, basketkorg, pingisbord, bar och glassvagn intog parkeringsplatserna och skapade tillsammans med alla som kom en härlig och varm feststämning, trots kyla och regn senare på kvällen. Tack till alla som var med, och tack Nivå för gott samarbete med festarrangemanget!

2017-09-11

 
 

MED RESENÄREN I FOKUS

 

I vårt arbete med stationer och kollektivtrafikmiljöer fokuserar vi alltid på att skapa rum och platser som ger resenären en behaglig upplevelse av att resa. Här kan du läsa mer om vårt arbete med stationerna längs tunnelbanans nya gula linje, och om hur vi tänker i vår roll som ”resenärens försvarare”.

 
 

TVÅ PROJEKT UTE PÅ GRANSKNING

 

Tunnelbanan till Arenastaden har detaljplan ute på granskning för delen i Solna. Ingarökrysset i Värmdö kommun ligger nu ute på programsamråd.

 
 

BRONS TILL BRO

 

Vår bro i Rinkeby kom på tredjeplats i tävlingen om att bli årets Stockholmsbyggnad. Kul tycker vi!

 
 

VI VÄXER!

 

Vi hälsar Francesca Pernigotti, Ellen Forsberg, Vilhelm Larsson Regnström och Mary Hanno varmt välkomna till kontoret!

 
 

GULA LINJEN

 

Vi arbetar för fullt med stationerna längs tunnelbanans nya gula linje. Utformningen av stationerna görs i nära samarbete med de utvalda konstnärerna, Pia Törnell, Åsa Jungnelius och inges idee.

 

 
 

&R I JURYARBETE

 

Henrik Rundquist sitter i juryn för Trafikverkets arkitekturpris 2017. Priset delas ut av Trafikverket vartannat år och ges till en omsorgsfullt utformad och väl fungerande infrastrukturanläggning som motsvarar höga krav på god arkitektur, långsiktig hållbarhet och hänsyn till natur- och kulturvärden. Den anläggning som uppmärksammas ska ha sådana kvaliteter att den bidrar till att utveckla samhället och blir en förebild för andra. Nominering senast 24 maj.

Bild från Umeå Östra av White Arkitekter, mottagare av priset 2013. Foto: Kasper Dudzik

 

 
 
 
FLER INLÄGG >  1 8 9 10 11 12 14

TEL +46 8 545 132 80 / INFO@RUNDQUIST.SE