BRO ÖVER VASADOCKAN PÅ PLATS!

 

Nu är vår rostfria bro över Vasadockan på Djurgården lyft på plats!

 
 

PRIS TILL KALLHÄLL STATION

 

Kallhäll station har tilldelats Järfälla kommuns pris Byggnadsmärket 2016. Priset delas ut årligen för att främja god byggnadskultur.
Motivering: ”Kallhäll station är ett fint exempel på nutida kollektivtrafikanläggning med hållbarhet, komfort och gestaltning i fokus. Byggnadernas och även brons formgivning utgår från funktionen och skapar på så sätt en ren och tydlig gestaltning. Färgsättningen, volymernas formverkan och träfasadens textur ger anläggningen kvaliteter och utgör tillsammans en välkomponerad helhet. På så sätt spelar anläggning väl in på platsen och utgör ett positivt tillskott till stadsdelsmiljön i Kallhäll. Komfort, trivsel och säkerhet för resenärerna har tillgodosetts på ett bra sätt. Uppgraderingen av stationen främjar hållbart resande.”

 
 

VI VÄXER!

 

Vi hälsar Diane Corruble varmt välkommen till kontoret!

 

 
 

VERKSTADSBESÖK

 

Snart är vår rostfria bro som ska ligga över Vasadockan på Djurgården klar. Här är vi nere på stålverkstaden i Sölvesborg, tillsammans med kungl. Djurgårdens Förvaltning, för att se att allt blivit rätt. Och det har det!

 
 

JURYARBETE KASPER SALIN

 

Årets Kasper Salin vinnare 2016 blev bostadshuset Studio 1 av Johannes Norlander.
Se juryns ordförande Henrik Rundquist prata om projektet i SVT.

 
 

VI VÄXER!

 

Vi hälsar Mara Parfenovica och Ebru Evgin varmt välkomna till kontoret!

 
 

VINST FÖR SUNDSVALLSBRON

 

Sundsvallsbron tog hem vinsten i The European Steel Bridge Awards i kategorin ”Väg och järnvägsbroar”.
The European Steel Bridge Awards ges ut av den Europeiska Stålbyggnadsorganisationen (ECCS) vartannat år för att belysa användandet av stål i broar. Utmärkelserna, som är arkitekturpris, delas ut till de grupper bestående av byggare, entreprenörer, arkitekter, konsulter och stålleverantörer som har utvecklat Europas bästa stålbroprojekt färdigställda efter juli 2014.

 
 

&RUNDQUIST I HOLLAND

 

I oktober var vi på studieresa i Holland. Under turen hann vi med att besöka Amsterdam, Rotterdam, stationer i Delft, Utrecht, Breda m.m.
Vi åkte mycket tåg, och cyklade…

 
 
 
FLER INLÄGG >  1 13 14 15 16 17

TEL +46 8 545 132 80 / INFO@RUNDQUIST.SE