WIEN OCH BRATISLAVA

 

I oktober var vi på tre dagars studieresa till Wien och Bratislava. Vi besökte bland annat nya stationer för tåg och tunnelbana, flera intressanta stadsutvecklingsprojekt och hann även med ett besök på Spanska ridskolan.

 
 

SILVER I KARLSTAD

 

I våras deltog vi i ett parallellt uppdrag om ett nytt resecentrum och utveckling av Karlstads stationsområde. Vårt förslag ”Laga staden” belönades med andra pris.

 
 

MATERIALDAGEN

 

I oktober föreläste Henrik  på Materialdagen på Stockholmsmässan. “Bejaka klumpigheten – en studie i betong”, fick mässbesökarna höra en hel del om!

 
 

&R I VALLASTADEN

 

I september besökte vi bo- och samhällsexpot Vallastaden 2017 i Linköping. Förutom att studera detta intressanta samhällsbyggnadsexperiment passade vi självklart också på att kolla in vår fina bro som går över Smedstadsbäcken i Broparken!

 
 

VÄLKOMMEN ANNA!

 

Det här är vår nya kollega Anna Gullberg som bland annat kommer att arbeta med kontorets verksamhetsutveckling. Välkommen Anna, vi ser fram emot att arbeta med dig!

 
 

GÅRDSFEST

 

I fredags hade vi fest på gården tillsammans med Nivå och våra andra grannar i huset på Renstiernas gata 12. Korvgubbe, pallar, basketkorg, pingisbord, bar och glassvagn intog parkeringsplatserna och skapade tillsammans med alla som kom en härlig och varm feststämning, trots kyla och regn senare på kvällen. Tack till alla som var med, och tack Nivå för gott samarbete med festarrangemanget!

2017-09-11

 
 

MED RESENÄREN I FOKUS

 

I vårt arbete med stationer och kollektivtrafikmiljöer fokuserar vi alltid på att skapa rum och platser som ger resenären en behaglig upplevelse av att resa. Här kan du läsa mer om vårt arbete med stationerna längs tunnelbanans nya gula linje, och om hur vi tänker i vår roll som ”resenärens försvarare”.

 
 

TVÅ PROJEKT UTE PÅ GRANSKNING

 

Tunnelbanan till Arenastaden har detaljplan ute på granskning för delen i Solna. Ingarökrysset i Värmdö kommun ligger nu ute på programsamråd.

 
 
 
FLER INLÄGG >  1 11 12 13 14 15 17

TEL +46 8 545 132 80 / INFO@RUNDQUIST.SE